SMVherning

Ejerlederuddannelsesforløb SMV Danmark

Der er stadig få ledige pladser...Er det noget for DIG?

Læs mere »

Sådan forhandler du med din bank

Fyraftensmøde afholdt 29. august 2018 med fokus på virksomhedens relation til banken. Mødet gav deltagerne gode og ærlige fif og råd til, hvordan det næste møde med banken bliver en succesfuld oplevelse for både virksomhed og bank. Og dermed hele samfundet.

Læs mere »

Spar penge ved mindre udbud

Herning-Ikast Håndværker- og Industriforening afholdt foreningens årlige generalforsamling den 9. marts på Hotel Eyde. Et af foreningens fokusområder er få flere mindre udbud, således at de SMV kan være med. Det blev refereret således i Herning Folkeblad

Læs mere »

Entreprenør-Garantier i AB 92

AB 92 indeholder flere regler omkring de garantier, der skal stilles af henholdsvis bygherren og entreprenøren. I nærværende artikel behandles nogle problemstillingerne i relation til de garantier, som Entreprenøren skal stille overfor Bygherren.

Læs mere »

Hvornår træder BR15 i kraft?

I 2016 skal byggerier og ejendomme følge det nye 2015-bygningsreglement. Ikræfttræden af det nye bygningsreglement vil betyder væsentlige ændringer af facader, tage, installationer m.v.

Læs mere »

Digitale byggeansøger stadig fyldt med udfordringer

Fra den 1. december 2014 skal anmeldelser af byggeri og ansøgninger om byggetilladelser, samt visse ansøgninger vedrørende miljø, indsendes digitalt til kommunerne via www.bygogmiljoe.dk Den digitale selvbetjeningsløsning, som skulle være en hjælp og gøre det nemmere og hurtigere, har givet ansøgere mere arbejde og været årsag til stor frustration. Byggesagsbehandlingstiden har siden indførelse

Læs mere »

Ny udbudslov

Den nye udbudslov blev vedtaget torsdag den 19. november 2015. Både skatteborgere, SMV’ere og udbydere vil mærke forbedringer.

Læs mere »